Xudoo
Quote Maas Simon

“Wij voorzien dat op het gebied van competentiemanagement de komende jaren een inhaalslag zal plaatsvinden. De beloning van goed uitgevoerd competentiemanagement is groot: effectieve processen, meer oog voor diversiteit en teamprestaties en evenwichtige bestuurlijke verhoudingen.”

Maas Simon - Xudoo

Maas Simon

Governance | Risicomanagement | Communicatie | Uitbesteding

Gedreven en zeer ervaren bestuurder en toezichthouder. Is gewend in complexe omgevingen te werken en daarover transparant te communiceren. Natuurlijk leider, sterk gericht op kwaliteit en resultaat. De ervaring ligt vooral op het terrein van het managen van complexe bestuurlijke processen en het ondersteunen van en richting geven aan (management)teams. Deze ervaring is toegepast tijdens diverse transitie- en migratietrajecten van diverse pensioenfondsen. Is een teamspeler en een bruggenbouwer.

Bestuurs- en toezichtfuncties bij onder andere Stichting De Samenwerking (pensioenfonds voor het Slagersbedrijf), Stichting Molenaarspensioenfonds, Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor respectievelijk de Banden en Wielen Branche, Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Woningcorporaties en ondernemingspensioenfonds VOPAK.

Klik hier voor het complete CV van Maas Simon